Favorit filmer!

Heysan bloggare! idag hade jag tänkt att visa upp 24 av mina favorit filmer, hoppas ni också kommer gilla dem;) eller att jag kan ge tips på någon bra film. Nästa gång så kommer jag visa 10 av mina favorit tv program som jag kollat mest på. Njut av mina filmer så länge;)

24. Dirty dancing 1 & 2 Havanna nightstvå bra dans filmer. Alla har säkert sätt dem nån gång;)
23. Coach carter
En riktigt bra basket film. Som handlar också om hur fattiga har det och hur de genom basket klarar av skolan.


22. Jakten på lyckaEn film om hur en fattig pappa och hans son klarar av livet. Will Smith spelar in den här filmen med sin riktiga son.
20. Pearl harbor
Handlar om andra världskiget när den amerikanska flottan i hawaii blev bombad. Det är även en värklighets berättelse, och skådespelarna spelar några kända som varit med om det här på riktigt.
20. Flyga drake
En sorlig och stark film. Hur fattiga och rika har det i Afghanistan och vad smo hände med landet efter under kriget.
19. Apocalypto
En riktigt grym Indiansk film:D Med grymma scener och bra handling.
18. This is England
Skit bra film. Den visar verkligen hur det var i Storbrittanien på 80 - talet. Man vlir riktigt tagen av den här filmen.
17. Kidulthood and adulthood
Adulthood är fortsättningen på den första filmen. Riktigt bra film den visar hur ungdomar kan ha det i England.
16. How she move
 En riktigt bra dans film:)
15. Blue crush
En grym surfar film. Passar för alla tjejer
14. Slumdog millinonaire
vä skit bra film, och riktigt stark e den.
13. The notebook
 Världens bästa kärleks film
12. Lajanje na zvezde
En bra och rolig å ganska gammal jugoslavisk film. Man skrattar mkt när man kollar på den:P
11. Remember the titans
Legend film. Det är många som har den här filmen som favoit film. Den handlar om hur förhållanden mellan svarta å vita var förut å hur fotbollen förde dem närmare. Det är en sann berättelse.
10. Lilja 4-ever
Skit bra film, som handlar om trafficking. Den är rktigt sorlig å fylld med känslor så man msåte va riktigt stark för att kunna se den:(
9. City of men
en brasiliensk film. Bra film som fan handlar om hur det är att leva i slummen. Riktigt tufft:O
8. City of God
Jätte grym  bra film. baserad på verklig händelseLiknar den filmen innan, men den visar lite alvarligare grejer som händer.
7. Titanic
Skit bra film å skit bra gjord:) Alla har sett den här filmen så behöver nog inte säga mera;)
6. The last king of Scotland
Bra och verklighets film. Om ett krig i AfrikaSkit bra film om kriget i Uganda. Stark film och skit bra gjord, jag älskar forest Whitaker han spelade rollen som presidenten skit bra:O
5. Made in yugoslavia 
Rolig och så verklig film om hur det är för juggar här i sverigeEn skit rolig jugge/svenne film:p alltså om hur vi juggar å våra föräldrar är å hur det är att bo i ett annat land än sitt eget.
4. Borat
Haha roligaste å sjukaste filmen:PVärldens rolgiaste film typ:P
3. White chicks
Världens roligaste komedi:Phaha för mig är den här filmen den roligaste filmen någonsin, hittils iaf.
2. Dangerous minds
Min andra bästa film. Den här filmen handlar om hur ungdomar i slummen har det. Väldigt stark film:)Jag älskar den här filmen, den visar hur fattiga har det i usa.

1. You got servedVärldens bästa dans film. Och min favorit filmVärldens bästa dans film. Å eftersom jag älskar dans så är det itne så konstigt att den här e min favvo film. Alla de andra dans filmerna som kommit ut, alla de har ftt inspiration från den här filmen.


Mat

Nu sitter jag här och softar framför datan och tv:n.  Jag kom hem från skolan å lagade mat ska äta snart. Nu så väntar jag på att Sara ska komma med några bilder. Från helgen som hon fått av mina kusiner. Jag längtar tills jag får dem:) Så kan jag lägga ut flera bilder.

Imorgon så är det valborg:)Jag längtar som fan ska ut på dubbel dejt d:). Men d tråkigt att vi ska ha skola innan:/ För vissa e ju lediga men inte jag. Men det kommer va kul, några guzzar;):P från Costa rica ska komma te våran spanska lektion å pr ata lite om hur de har det, så de kommer bli kul:) JAg undrar vad de kommer tycka om mig, de komemr säkert fråga mig vart ja kommer ifrån, eftersom jag e mörkast i klassen å ser ut som latino har ja fått höra många gånger, de kommer säert snacka spanska med mig men ja kommer itne fatta något:P hehe... Det jobbigaste är att man måste ställa massa frågor till dem:/ å ja har ingen spec fråga som jag vil l fråga. Men har hittat på massa idiotiska frågor hehe:P.

My new baby:P

Den här killen är fööör söt;) Jonathan Hageensen heter han och e från Brasilien. Har varit med i Guds stad filmerna å serien:P 

 <3<3<3<3

Regina

Yeees! kollade på inför eurovision idag och mitt land bosnien var med. Å dom fick bra kommentarer. Å dom fick högsta poäng av nästan alla dommarna. Regina hetter de som ska ställa upp för bosnien i eurovison. Dom är en känd rock grupp i bosnien.

Låten heter bistra voda (klart vatten). Å videon var lite komunistiskt. Folk gick runt med röda flaggor:O.
Å ja tror på att Bosnien kommer komma långt även i år.
Andra kommentarer som de fick var blandannat att. En av dommarna tyckte att det var årets bästa eurovision låt å bosnien har förbättrat sig år efter år och att de var hans favorit land:P

Eså stolt över Bosnien...  <3

Tequila

I lördags Shota vi 7 lr 8 tequila:P D va nice;) ja å Stefan va normala.... Men sara mådde dåligt. å Kristijan va helt bäng:P hehe men ja tror itne han va d av de bara utan han drack mera sen:P Bara Gud vet vad han drack mer:O Killen var helt borta i slutet:P Men rolig som fan:)

sjuk

It really sucks att vara sjuk:( har ont i halsen kan inte prata å har värsta snuvan. Jag tror att jag slösat en hel toarulle på en dag bara åt min näsa:O inte bra fan man måste tänka på miljön men jag måste tänka på min näsa:(... Har blivit smittad av mina förärdrar för dom hade det innan mig. Jag är hemma och är sjuk å har tråkigt så därför passade jag på å fixa min blogg lite:)

ja å sara på toan:P


Sara jag Kristijan å Stefan


Kul;)

Helgen har varit helt underbar. Den började med att ja å mina förädlrar skulle åka på fredag till min moster. Min kusin skulle konfimera sig. (kroatisk katolsk konfirmation) i Gbg. Det var jätte kul att kunna vara där för min kusin på hennes stora dag:) Den andra bra grejen som var är att ja för första gången fick träffa mina sysslingar som ja knappt vetat om. Deras familj kom också på min kusins konfirmation. I början var det lite pinsamt eftersom jag aldrig träffat dem. Men dom är hur trevliga som helst. Så vi blev vänner snabbt. Vi kom nära varandra som att vi känt varandra sen vi var små. 
Efter konfirmationen i gbg kom vi tebax till borås. Åt middag ute, sen bowalde vi, vi va 8 pers på bowlingen:) de va skit kul fan:p ja kom 5:a bara :(

 Men mina sysslingar e riktiga partyfreaks. Å när dom festar dom ohooooo dricekr sönder sig. Så på lördagen drog vi ut på en clubb. Först satt vi på ett cafe förfesta lite. Dom var helt galna. Vi shotta typ 7 tequila, Under kvällen så umgicks vi hela tiden å dansade, men på slutet splittrades vi, de båda hade hittat nåra brudar ja hitta en söt kille;) å Sara mådde itne så bra så hn spendera lite av tiden sittandes på golvet i toaletten:O. Jag skulle leta efter Sara men så råkade jag snacka med en annan tjej som liknade Sara å de hade samma kläder på sig å samma frysyr:O ja så skämde ut mig men tjejen var trevlig. 

 Min kompis Sara som hängde med oss å han äldsta som heter Kristijan var helt bänga:p Sara mådde inte så bra så hon spydde å grejer. Sen när vi kom hem så var kristijan riktigt full han ramlade i busken å gick hur snett som helst:p Tyckte lite synd om hans bror Stefan som fick ta hand om honom:p å När vi kom hem försökte vi få honom att lägga sig. Så vi putta in Kristijan i rummet sen efter en minut han kom ut igen:P Å börja klänga på oss å grejer:p så jag ramlade på stolen den gången å va nära på att slå ut mina tänder:O  Men till slut somna han å ja å Stefan gick å la oss också. Å efter en timma så fick vi alla vaka igen för de skulle åka hem 4 på morgonen alltså tillbaka till Schweiz där de bor.  Men vi hade det roligt som fan. Sen när vi var  på väg hem träffade jag 2 av mina adnra kompisar i stan. De hade också varit ute å festat så de va lite galna de med;)  Det var lite kort om vad jag gjort under denna helg;) riktigt Kul var den iaf. Är så glad att jag fick lära känna mina sysslingar:) De betyder skit mkt för mig. Å dom ska komma hit snart igen å hälsa på:=) Å festa sönder sig... Å träffa blondiner so Stefan gillar... hehe

Ny

Hey jag är ni här.... så jag vet inte riktigt hur detta funkar, så kommer va lite seg. But that's life man.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0