Mina väskor

Har bara sån lust att lägga upp bilder på väskor som jag äger. Jag ska börja med de små väskorna så kanske nån annan gång jag också lägger upp bilder på de stora väskor jag har.























Bio



Kom hem nyss. Var på bio och kollade på sex and the city 2. Den var skit bra, sån film med riktigt bra mening och den är bättre än ettan tycker jag. Värt att se:)

Gula klänningar!

 Den här klänningen gillar jag faktiskt. Lite udda men fin. Gillar att den är lång fastinte helt rak men ändå rak med lite detaljer. Passar oftast på smala tjejer. Inte mig så mkt.

 Den ser lite gammaldags ut spec mä de vita blommona. Men annars så gillar jag formen på klännningen och den skulle passa mig bra tror jag. Och jag gillar sån uringning som den har.

 Den här klänningen var väldigt söt och passar på smala tjejer.

 En liten ljusare nyans av gulfärg, ser nästan ut som vit men det är svag gul färg. Den här klänningen är väldigt söt. Passar på söta tjejer;) hehe


                                          
Den här klännigen är min favorit. Jag gillar att den inte är så stark gul eller så svag gul. Utan mellan. Och så gillar jg uringningen på den. Den här klänningen skulle passa mig perfekt.

topp 50-41 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


50. Denise Richards. Skådespelerska


49. AnnaLynne McCord. skådespelerska


48. Zoe Zaldana. skådespelerska

 
47. Scarlett Johanssen. Skådespelerska


46. Nadia Bjorlin. Skådespelerska


45. Oprah Winfrey. Skådespelerska/programledare


44. Kim Kardashian. Kändis. Har känt och rik pappa


43. Lucy Liu. Skådespelerska


42. Katherine Heigl. Skådespelerska


41. Kate Bosworth. Skådespelerska



Fortsättning följer...

J-lo

                             





                                                      


OMG! Vad har hänt med Jennifer Lopez hon är så fin . Jag älskar hur hon ser ut och hennes röv:P jag har blivit kallad för j-lo många ggr p.ga min stora röv:P hahahahahah.

Kolla   bara på hennes ögon å ansikte helt underbar. Jag tycker att hon blivit mycket finare efter hon fött barn.




Eurovision kommentarer om finalen del 2

Nu ska jag skriva lite om de låtarna som inte gick vidare och vad jag tycker om dem. Oftast håller jag med resten av Europa. Men får se vad jag tycker nu.


Estland

Jag kan inte säga så mycket om den här låten eftersom jag inte kommer ihåg den så där värst mycket så det måste betyda att jag tycker den här låten var dålig. hahahaha

Slovakien

Den här låten gillade jag starkt och den var min favorit låt i första semi finalen. Jag blev riktigt ledsen när den inte gick vidare. Och många var chokerade över det också för hon var en av stor favoriterna.

Finland

Jag gillade den här lilla visan faktiskt. Kanske mest för att de sjöng på sitt språk och hade sin traditionela musik.

Lettland

Den här var också en av mina favoriter. Och Europas också men chockerande för alla så gick den här låten inte vidare till finalen. Ibland så vet man verkligen inte Europas smak hahahaha... För i år många favorit tippade bidragen gick faktiskt inte vidare till final.

Polen

Låten är kass. Det brukar aldrig gå så bra för Polen i eurovision.

Malta

Jag fatta inte den här låten. Tyckte att den var kass.

Makedonien

Jag ville att den här låten skulle gå vidare. Den var ganska bra för mig. Och jag gillade att det var lite blandning mellan rock och rapp. Men jag kände på mig att den inte skulle gå vidare.

Lithuanien

Tyckte den här låten var kass. De försökte va roliga med att klä av sig till glittriga kalsonger i slutet. Det gick inte hem tycker jag.

Schweiz

Låten var inte så bra.

Sverige

Det var en bra låt tycker jag. Men jag visste att den inte skulle gå vidare. Den är inte stark nog för Eurovision. Vad tänkte svenska folket med egentligen. Jag tycker att Timotej borde gått vidare. Eller vem som helst förutom Anna så skulle Sverige säkert gått vidare. Men svenskarna har konstig smak. Haha alla kommenterar hennes klädstil så de måste jag nog också göra för jag har märkt samma sak. Asså vad tänkte hon med att ha en söt klänning med converse:S

Nederländerna

Kass låt. Visste att den inte skulle gå vidare.

Slovenien

Jag tyckte faktiskt inte om den här låten. Jag tycker att det är gulligt när de blandade rock med gammaldags musik. Det är något nytt men just den här låten var inte så bra.

Bulgarien

Ju mer jag lyssnar på den  här låten så gillar jag den bara mer och mer. Jag blev chockad att de inte gick vidare för de var en av favoriterna. Han artisten är typ den kändaste artisten just nu i Bulgarien det var därför de valde honom til eurovision.

Kroatien

Aj. aj. aj. Kroatiens låt var en av stor favoriterna även tippad att vinna hela eurovision, men så gick dem inte ens vidare till final. Jag gillade den här låten starkt men inte så mycket att jag ville att de skulle vinna fast jag skulle blivit glad ifall de vann så klart. Och jag är glad att de sjöng på sitt språk. Men som sagt många av favoriterna gick inte vidare i år. Mest beror det på att grannländerna röstade på varandra. Och kroatien hade itne så många i deras grupp, bara slovenien men de två länderna är inte precis bästa vänner. Så det är därför många tror att Kroatien inte gick vidare så tror jag också. Det är synd att det ska behöva vara så.


Det var alla bidragen. Vill bara kommentera om ett par länder som montenegro och ungern som var med förra året men inte i år.

Och länder som italien och monaco som brukade gå bra för demi eurovison har inte varit med på länge och de vill inte komma tillbaks heller.

Och vi har ett nytt land kosovo som kanske får vara med nästa år.

Tack för i år. Hoppas att jag fortsätter att blogga om eurovision nästa år. Och att det blir en bättre eurovision i Tyskland och mer rättvis!.

                                                                                         XOXO


Lila klänningar!


En söt lila klänning som man kan ha på t.ex bröllop och sånna lite finare arangemang. Jag gillar denna klänningen starkt.



Ännu en fin klänning som man kan ha både till fina fester men även en vanlig dag ute på stan tycker jag. Jätte fin är den. Me like ;)



En underbar lila klänning med olika mönster och så sitter den så fint uppe. Den här klänningen skulle passa mig, och den är även min favorit.


Lila är e fin färg och så kvinnlig färg, den passar verkligen till klänningar!

topp 60-51 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


60. Jennifer Garner. Skådespelerska


59. Nicole Scherzinger. Sångerska


58. Angelina Jolie. Skådespelerska


57. Sarah Micheller Gellar. Skådespelerska


56. Drew Barrymoore. Skådespelerska


55. Nicole Richie. Kändis. Tv program


54. Leighton Meester. Skådespelerska


53. Kristin Davis. Skådespelerska


52. Christina Millian. Sångerska/skådespelerska


51. Blake Lively. Skådespelerska



Fortsättning följer...

Quote 3




I'm scared of walkin out of this room and never feeling the rest of my life the way i feel whem i'm with you. - Dirty Dancing

Eurovision kommentarer om finalen

1. Azerbadzjan

Låten var okej ju mer man lyssnar desto mer gillar man den tycker jag.
Den var stor favorit och många trodde att den skulle vinna. Man hoppades på det också eftersom svenske Anders Bagge skrivit låten. Tjejen ska även flytta till Sverige. Azerbadzjan hade sattsat så mycket på att vinna i år men tyvärr så gick det inte så bra.

2. Spanien

De brukar vara mina favoriter men i år var dom inte det. Jag tyckte inte alls om låten eller frammförandet. tyvärr! Ni gjorde mig besvikna i år spanien :(

3. Norge
 
Norge var heller inget vidare i år. Riktigt tråkig Balad.

4. Moldavien

Moldavien var en av mina favoiter jag gillade verkligen musiken och energin men det var inte många u Europa som gillade den här låten. Jag vet inte varför

5. Cypern

Jag gillade deras låt, tyckte att den va ritkigt fin å lugn. Det var bara en från cypern med resten var från andra länder. B.la sångaren (han i vit) var från wales.

6. Bosnien & Hercegovina

Personligen tyckte jag inte om bosniens låt i år fast jag brukar tycka om dem annars. Jag har inget emot rock musik men då ska det vara riktigt bra rock. Och det tyckte jag tyvärr itne om den här låten. Men jag är glad att bosnien gick vidare så klart, det är mitt land. Jag blev lite chockad att de kom till final men jag visste att de inte skulle komma så långt.

7. Belgien

Jag gillade inte den här låten och jag fattar inte vad folk såg i den men den kom väldigt långt chockerande nog för mig men inte resten av Europa:P

8. Serbien

Jag gillar den här låten, ja gillar musiken och att han sjunger på serbiska. Jag förstod språket och kan säga att texten är värdelös den har ingen mening. Men skitsamma musiken är ju bra hehehe.. Å han som skrivit låten är Goran Bregovic han är skit känd musiker över hela balkan dom kallar han för fadern av folk musik:)

9. Vitryssland

Jag kan inte säga så mycket om denna låten, jag tycker att den är helt okej ganska bra när den kvalade så ville jag att den skulle gå vidare. Svenska Robert Wells var med och spelade piano. Jag blev förvånad att de kom på näst sista plats.

10. Irland

Jag gillade också den här låten väldigt mycket. Men blev förvånad när den kom 3 sista plats. Denna artisten har vunnit eurovision en gång förut men i år gick det inte så bra för henne. Irland är även det landet om vunnit eurovision flest gånger hela 7 ggr. Och på 90-talet tror jag det var som dom vann 3 ggr irad. Men en vinst har de inte fått på länge.

11. Grekland

Grekland är också ett av de länder jag brukar gilla varje år,de har alltid sina traditionela låtar det är det som jag gillar hos dem. Å låtarna är självklart bra många i Europa tycker det, å det brukar alltid gå bra för dem. Å i år gillar jag dem även. Opa!

12. Storbrittanien

De kom sist i år. Ingen nyhet för låten var inte så bra. Och det brukar nästan aldrig gå bra för dem. Förra året gick d bra då dom kom etta. Men ofta så brukar dom va bland de sista och ett år så fick de inte ett enda poäng. Tror det var 2004 e inte helt säker på året. Men inte ett enda poäng :O

13. Georgien

I början så gillade jag inte den här låten, men sen när ja lyssnade på den i finalen igen så tyckte jag faktiskt att den var rätt så fin.

14. Turkiet

De här va en av mina favoriter. De har vunnit massa priser på EMA mtv. För bästa europeiska artister de har b.la slagit eurovision vinnaren Dima Bilan på EMA. Riktigt kända e dom. Och deras rock låt var riktigt bra jämfört med Bosniens. Turkiet kom 2 a i år. Det brukar gå bra för turkiet varje år. Och turkiet e oxå ett av d länderna jag alltid tycker om i eurovision och det gjorde jag även i år. Det som fascinerar mig mest med turkiet är att de ett år har värsta traditionella turkiska låten och nästa år rock å så byter de så varje år typ:P

15. Albanien

Albaniens låt var helt okej. De brukar ha ganska bra låtar annars i eurovision

16. Icland

I början så gillade jag inte den här låten men jag gillade den sen. Den va helt ok.

17. Ukraina

Ukraina brukar va en av dom länderna som jag gillar varje år. Men i år så gillade jag itne den alls men i finalen så började jag tycka om den lite. Men ett stort plus till hennes röst hon har skit grym röst.

18. Frankrike

Låten var jätte bra. Men som alla säger så passar den inte in i eurovision den e mer sån vm låt. Men Frankrike kom ganska bra i år. Vilket dom inte ofta gör. Å killen är från Kongo egentligen så den dansen de dansade på scenen är kongoleisk dans:P

19. Rumänien


Rumänien är också ett land som jag brukar gilla varje år och det gjorde jag även  i år. Bra jobbat. De kom på 3:e plats.

20. Ryssland

Den här låten var yber dålig och jag fattar inte ens hur den kunde komma till final. Ryssland brukar ha bra låtar och komma långt. Den här låten var verkligen kass, ryssland ville verkligen inte vinna i år. Men ändå så kom de på 11:e plats chockerande nog. Han som sjöng på sjöng på dålig engelska med mening

21. Armenien

Jag gillade den här låten ba mer å mer ju mer ja lyssnade. I början gillade ja inte den alls hahahaha. Men den var bra tippad i Sverige att den skulle komma långt tillomä vinna. Hon kvinnan är 1.94 meter lång å om hon har högklackade på sig  blir hon två meter. Oj!

22. Tyskland

Vinnaren! Den här låten var min favorit och jag visste nästan att den skulle vinna. Grattis säger jag bara:D

23. Portugal

Jag fattade itne den här låten och jag tycker inte att den var bra nånstans!

24. Israel

Den här var tippad som stor favorit och även tippad som att vinna. Men låten kom inte alls långt på 14:e plats. Jag gillade inte den. Men nu när jag tänker efter så var den helt okej. Men inte så bra att vinna tycker jag absolut inte. Och jag gillar att han sjunger på sitt språk. Jag tror att det är d som många gillade och den blev unik på grund av det.

25. Danmark

Herregud jag fattar inte den här låten, Jag tyckte den var hur dålig som helst. Jag fattar itne att den kunde komma så långt och få många tolvor:S Jag blev helt chockad och lova mej själv att aldri mer kolla på eurovision om de vinner:P hahahaha så tur att de inte vann:)


Några kommentarer om röstningen
I år som vanligt röstade grann länderna på varnadra. Det är synd att det ska vara så men det är så. Jag kommer ihåg att bosnien och Serbien gav varandra tolvor. Och det gjorde mig så varm inombords och så glad. Efter allt vi gått igenom bråk, krig och allt sånt men ändå så håller vi ihop som bröder och stödjer varandra. Det gör mig så fruktansvärt glad att vi inte hatar varandra. T.ex bosnien kunde gett Turkiet 12 men nej dom gav serbien. Och serbien kunde gett Grekland 12 men nej de gav Bosnien. :D

Hahahah min pappa blev så sur att Ryssland inte gav ett enda poäng till Serbien eftersom vi serber alltid sett Ryssland som våra store bröder. Så som muslimerna i Bosnien sett Turkiet som deras store bröder. Så min pappa blev skit sur och sa ni ryssar har alltid svikit oss. Ahahhaha ja tyckte den kommentaren var så rolig. Och så blev han sur på Grekland för de heller itne gav Serbien nåt poäng av samma orsak.

Rysslands låt var väldigt dåligt i år men de får ofta mycket poäng bara för deras förre detta sovjet länder röstar på dem. Typ som när Ryssland fick 12 poäng av Ukraina folk buade för alla vet att den låten inte var värd 12 poäng och att de röstade ba för grannlandet. Men på ett sätt var det bra tycker jag för Ukraina å Ryssland har varit mycket i bråk men ändå så stödjer de varandra.

Också Portugal gav Spanien 12 poäng men de va itne värda det. Men grannnar:P Oftas går det aldri bra för Portugal i eurovision kanske för att de inte har så många grannar.

Vill bara avsluta med att Eurovision bidrar med både gemmenskap mellan grannländer som hatat varandra å varit i krig å konflikter. Men de bidrar även med bråk ifall ett grannland blir sur varför de inte röstat på varandra.
Och de va ett av grannländerna som verkligen hatade varandra så ett av de länderna tog bort så att man inte alls kunde rösta på det landet. Minns inte nu vilket land det var men de va nåra av de länderna i öst som ligger vid Ryssland.

Längtar till Eurovision nästa år. Och mer kommentarer kommer komma om de andra länderna som inte gick vidare till final.


Dagens!

Dagens outfit typ!

Quote 2






A wise girl kisses bt doesn't love, listen's but doesn't believe, and leaves before she's left. - Marilyn Monroe

Germany

Då var årets eurovision slut och Tyskland vann. Den här låten var min favorit och jag visste att den skulle vinna.
Ett stort Grattis till Tyskland. Nästa år blir d eurovision i Berlin eller Hamburg. Rumänien kom trea turkiet kom tvåa. Stor favoriterna som Israel, Azerbadzjan och armenien kom inte så långt som man trodde.
Israel var på 14:e plats, azerbadzjan på 5: plats och armenien på 7:e plats. Lite oväntat för mig var att Danmark kom på 4:e plats. Jag lovade mig själv att aldrig mer kolla på eurovision om de vinner. hahaha.. För jag gillade inte alls låten

Dom låtarna som jag tyckte var okej är
Azerbadzja
cypern
vitryssland
Georgien
albanien
island
ukraina

Mina favorit låtar var
moldavien
serbien
irland
grekland
turkiet
frankrike
rumänien
armenien
tyskland


Jag återkommer med mera kommentarer av varje låt ikväll. Har inte tid just nu. Ska ut å äta middag och umgås med Mr.X som alla bloggare brukar kalla sina killar för:P


Blåa klänningar



2 Vackra blåa klänningar


en av mina favoriter skit snygg klänning med en axel.. skit snyggt



Den andra av mina favoriter. Gillar tighta kläningar

topp 70-61 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


70. Uma Thurman. Skådespelerska


69. Khloe Kardashian. Kändis/ har rik å känd pappa


68. Jennie Garth skådespelerska


67. Audrina Patridge. tv program om sitt liv


66. Lauren London Model/skådespelerska


65. Jennifer Aniston. Skådespelerska


64. Jessica Alba skådespelerska


63. Vanessa Minillo programledare


62. Penelope Cruz skådespelerska


61. Christina Aguilera. Sångerska/skådespelerska


Fortsättning följer...

Marknad

Det var marknad idag. Va mä en kompis och köpte lite kläder.
Det här va d ja köpte


Leopard klänning


Vit/blå skjorta med bälte


Leopard tröja med detaljer

Orange klänningar

                 

2 vackra orange kläningar som jag fastna för. Orange är inte den färgen man ofta har på sig på kläder men det börjar bli mer och mer populärt med orange färgade kläder. Och de här 2 klänningarna va de fina jag hittade:)
Den till höger är perfekt för sommaren. Den här till vänster kan man kombinera och ha både på sommaren och på vintern med något över, man kan ha den även lite längre som på dockan lr ta upp den så att den blir kortare. Sånna klänningar gillar jag.

Quote 1



One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley

topp 80-71 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


80. Tyra Banks. Skådespelerska/model/talkshow


79. Madonna. Sångerska/skådespelerska


78. Shannen Doherty skådespelerska


77. Ciara. Sångerska


76. Amanda Bynes skådespelerska


75. Jessica Biel skådespelerska


74. Kate Hudson skådespelerska


73. Solange Knowles
   sångerska/ skådespelerska

72. Charlize Theron. skådespelerska


71. Megan Fox. skådespelerska




Fortsättning följer...

Eurovison genom åren





2000. I Sverige. 3:a Lettland brainstorm - my star
                           2:a Ryssland Alson - solo
                           1: Danmark Bröderna Olsen - Fly on the wings of love

2001. I Danmark 3:a Grekland Antique - I would die for you
                            2:a Danmark Rollo & King never ever let you go
                            1:a Estland Tanel Padar,Dane Bentin & 2XL - everybody

2002. I Estland 3:a Sahlene - runway & Storbrittanien Jessica Garlick - come back
                         2:a Malta Ira Losco - 7th wonder
                         1:a Lettland - Marie N - i wanna

2003. I Lettland 3:a Ryssland tatu - never, ne bojsia
                          2:a Belgien urban trad - sanomi
                          1:a Turkiet sertab erener - everyway that i can

2004. I Turkiet. 3:a Grekland sakis Rouvas - shake it
                          2:a Serbien & montenegro  Zeljko Joksimovic - Lane moje
                          1:a Ukraina ruslana - wild dances

2005. I Ukraina 3:a Rumänien Laminia Anghel & system - let me try
                          2:a Malta chiara - angel
                          1:a Grekland Helena Paparizou - my number one

2006. I Grekland 3:a Bosnien & hercegovina hari mata hari - Lejla
                            2:a Ryssland dima bilan - never let you go
                            1:a Finland Lordi - hard rock hallelujah

2007. I Finland 3:a Ryssland serebro - song 1
                          2:a Ukraina verka seduchka - dancing lasha tumbai
                          1:a Serbien Marija Serifovic - molitva

2008. I Serbien 3:a Grekland Kalomoria - secret combination
                          2:a Ukraina Ani lorak - shady lady
                          1:a Ryssland Dima Bilan - believe

2009. I Ryssland 3:a Estland urban symphony - rändajad
                            2:a Azerbadzjan  Aysel & Arash - Always
                            1:a Norge Alexander Rybak - fairytale

2010 I Norge 3:a ???
                      2:a ???
                      1:a ???


topp 90-81 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


90. Ashlee Simpson. Skådespelerska/sångerska


89. Michelle Williams. Sångerska


88. Jennifer Hudson. Skådespelerska/sångerska


87. Michelle Williams. Skådespelerska


86. Hayden Pennettrie. Skådespelerska


85. Eva Longoria. Skådespelerska


84. Evangelina Lilly. Skådespelerska


83. Victoria Beckham. Sångerska/skådespelerska


82. Jessica Simpson. Sångerska/skådespelerska


81. Courtney Cox. Skådespelerska


Fortsättning följer...

eurovision!

Då var det dags för eurovision igen jippii!:D semi final ett och två har redan varit nu är det dags för finalen imorgon. Från semifinal ett moldavien, serbien, vitryssland och grekland gick vidare av mina favoriter. Bosnien gick också vidare vilket gjorde mig glad även jag inte tyckte om låten, men det är mitt land. Mina favoriter var också slovakien och lettland vilket chockerande inte gick vidare fast dom va favoriter annars. Och makedonien som var mina favoriter inte gick vidare.

Från semifinal 2 så gick rumänien, irland, cypern, turkiet och armenien vidare. men intesverige bulgarien och chokcande nog gick inte kroatien heller vidare som var stor favoriter.

Jag längtar till eurovision på lördag kväll.. det ska bli å spännande :)


Quote




Love me or hate me, i promise it won't make me or break me.
- Lil wayne

Vita klänningar

     

Underbart vackra vita klänningar till sommaren även till studenten.

                                  

                                                      Mina 2 favoriter

                                         

Å den här är min absoluta favorit. Kolla bara på hur vacker den klänningen är. Och det är perfekt till det svenska sommarvädret. Du kan ha den ute även det är kallt och regningt som när det är varmt och soligt ute. Plus så ser den helt bedorande ut. Jag vill ha!!!

topp 100-91 hetaste kvinnorna. Enligt mig!


100. Kelly rowland... Sångerska


99. Miley Cyrus. sångerska/ skådespelerska


98. Heidi Montag. Skådespelerska.


97. Eva Mendes. Skådespelerska


96. Lauren Conrad. Skådespelerska


95. Leona Lewis. Sångerska


94. Sångerska/skådespelerska


93. Katie Holmes. Skådespelerska


92. Fergie. Sångerska


91. Cameron Diaz. Skådespelerska


fortsättning följer...

RSS 2.0